TlačE-mail

Ochrana osobných údajov (zákon č. 122/2013 Z.z.)

Dátum začiatku:
Nešpecifikované
Dátum ukončenia:
Not Specified
Posledná revízia:
máj 4, 2017
Kód:
OOU-SEM
Cena:
66,00 EUR (s DPH)
Mesto:
Skupina:
Nešpecifikované
Objednať kurz
Úroveň:
Nepožaduje sa predošlá skúsenosť
Miesta:
20
Lektor:

Popis

Predpokladaný termín a miesto konania: 
  • (január - december 2017) – Mariánska 3, 811 08 Bratislava
Cieľ školenia  

Dňom 15.4.2014 bol Zákonom č. 84/2014 Z.z. novelizovaný Zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý je účinný od 1.7.2013. Prevádzkovateľom informačných systémov, ktorí spracúvajú osobné údaje alebo údaje spadajúce do osobitnej kategórie osobných údajov vznikajú nové povinnosti, ktoré musia nanovo splniť v zmysle nového zákona. Cieľom školenia je oboznámiť účastníkov s novým zákonom, ako aj o povinnostiach a opatreniach, ktoré z neho vyplývajú pre prevádzkovateľov, sprostredkovateľov, oprávnene osoby a zodpovedné osoby.

 
Školenie je určené: 
  • Všetkým riadiacim pracovníkom, ktorí pripravujú zmluvy medzi prevádzkovateľom a sprostredkovateľom, ale aj oprávneným osobám a tvorcom bezpečnostných smerníc.
  • Všetkým terajším zodpovedným osobám vykonávajúcim dohľad nad ochranou osobných údajov.
  • Štatutárom spoločností, ktorí získajú prehľad o novom zákone ako aj ich povinnosti voči dotknutým osobám a úradu.
     
Časový rozsah:  1 deň (8 hodín)   
Program: 8:00 - 12:00
  •  Prezentácia
  •  Oboznámenie sa s novým zákonom č. 122/2013 Z.z. a hlavnými zmenami
  •  Povinnosti prevádzkovateľa a sprostredkovateľa
  •  Povinnosti zodpovednej osoby a oprávnenej osoby
  •  Podrobnosti k skúške na úrade pre zodpovedné osoby
  •  Oboznámenie sa s vyhláškou o rozsahu bezpečnostných opatrení pre informačné systémy
 

12:00 - 13:00

  •  Obedňajšia prestávka
 

13:00 - 16:00 

  •  Registrácia a evidencia informačných systémov
  •  Postavenie a pôsobnosť Úradu na ochranu osobných údajov 
  •  Diskusia
Lektor:   Milan Mračko - vedúci audítor ISO/IEC 27001, medzinárodný koordinátor projektov
Organizátor:  PQM, s.r.o., tel.: 048/ 414 50 52, mobil: 0907 846 247, e-mail: info@pqm.sk
 
Stravovanie: 

 V cene je zahrnuté občerstvenie (káva, minerálka, čaj) O možnostiach stravovania Vás budeme bližšie informovať.
 Stravovanie nie je zahrnuté v cene kurzu.

Miesto konania: 

Mariánska 3, 811 08 Bratislava.

  

Doplňujúce informácie  

V cene je zahrnuté:  Písomné materiály k novému zákonu, vyhláška o rozsahu a dokumentácii bezpečnostných opatrení, vyhláška k skúške fyzickej osoby na výkon funkcie zodpovednej osoby. Účastník seminára získa prístup k online vzorom dokumentov a  metodickým pokynom.
Osvedčenie:   Účastník školenia absolvuje odbornú prípravu k novému zákonu o ochrane osobných údajov. Absolvovaním školenia účastník získa osvedčenie o znalosti nového zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Objednať kurz: Ochrana osobných údajov (zákon č. 122/2013 Z.z.)

Ak ste už registrovaný, prihláste sa prosím priamo tu

Jednotková cena

Informácie o účastníkovi

Faktúračné údaje

Súhlasím s obchodnými podmienkami. *

* potrebné

Kategórie

Kde nás nájdete

PQM, s.r.o.
Legionárska 6419
911 01 Trenčín

 +421 907 846247
+421 903 846247

 pqm@pqm.sk 

Mapa

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.